Våra bostadsområden

HÄVERÖDAL
Häverödal är beläget strax söder om Hallstavik i Norrtälje kommun. Här har vi hyreslägenheter på Postvägen, Almvägen och Edebovägen.

POSTVÄGEN
AFastigheter Häverödal PostvägenTrevliga radhus med egen uteplats på Postvägen i Häverödal. 
Två rum och kök eller tre rum och kök med gemensam tvättstuga i området. Till  lägenheterna hör parkeringsplats med motorvärmare. Nära skolor, affär och övrig service.


ALMVÄGEN
AFastigheter Häverödal AlmvägenModerna två- och trerumslägenheter med stor balkong eller egen uteplats med liten gräsmatta. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Kallgarage eller parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra. Här finns också ett gästrum som står till förfogande för alla våra hyresgäster i Häverödal.

EDEBOVÄGEN
Välplanerade lägenheter med mycket bra läge i Häverödal, ett stenkast från affär och busshållplats.  I fastigheten finns tillgång till bastu med relaxrum som samtliga hyresgäster i Häverödal får utnyttja. Till lägenheterna hör carport eller parkeringsplats med motorvärmare. Modern tvättstuga finns i området.

 

ÖREGRUND & GRÄSÖ 
Våra bostadsområden i Öregrund och på Gräsö ligger vackert vid havet i Östhammars kommun.


ÖREGRUND
Afastigheter - Kvarteret Flundran, ÖregrundKvarteret Flundran är ett mycket charmigt hamnkvarter med bästa läge, ett stenkast från hav och småbåtshamn, i Öregrund. Lägenheterna är omgivna av en trevlig utemiljö med en fantastisk grön innergård där det finns gemensam trädgårdsmöbel. Till lägenheterna hör rätt att utnyttja gemensam tvättstuga på gården.

GRÄSÖ
Fem minuter med färja från Öregrund ligger Sundsborg, som har ett fantastiskt läge med direktkontakt mot havet. Här har vi trevliga hyreslägenheter med egen uteplats eller stor balkong, omgivna av en trivsam utemiljö med stort utrymme och lekplats för barnen. Till lägenheterna hör rätt att utnyttja gemensam kvarterslokal, gemensam tvättstuga för dem som inte har tvättmaskin i sin lägenhet samt gemensam bastu. Carport med motorvärmare eller garageplats ingår också i hyran.