a

Våra Bostadsområden

HÄVERÖDAL

Häverödal är beläget strax söder om Hallstavik i Norrtälje kommun. Här har vi hyreslägenheter på Postvägen, Almvägen och Edebovägen.

POSTVÄGEN

Trevliga radhus med egen uteplats på Postvägen i Häverödal.
Två rum och kök eller tre rum och kök med gemensam tvättstuga i området. Till lägenheterna hör parkeringsplats med motorvärmare. Nära skolor, affär och övrig service.

ALMVÄGEN

Moderna två- och trerumslägenheter med stor balkong eller egen uteplats med liten gräsmatta. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Kallgarage eller parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra. Här finns också ett gästrum som står till förfogande för alla våra hyresgäster i Häverödal.

EDEBOVÄGEN

Välplanerade lägenheter med mycket bra läge i Häverödal, ett stenkast från affär och busshållplats. I fastigheten finns tillgång till bastu med relaxrum som samtliga hyresgäster i Häverödal får utnyttja. Till lägenheterna hör carport eller parkeringsplats med motorvärmare. Modern tvättstuga finns i området.

ÖREGRUND & GRÄSÖ

Våra bostadsområden i Öregrund och på Gräsö ligger vackert vid havet i Östhammars kommun.

ÖREGRUND

Kvarteret Flundran är ett mycket charmigt hamnkvarter med bästa läge, ett stenkast från hav och småbåtshamn, i Öregrund. Lägenheterna är omgivna av en trevlig utemiljö med en fantastisk grön innergård där det finns gemensam trädgårdsmöbel. Till lägenheterna hör rätt att utnyttja gemensam tvättstuga på gården.

GRÄSÖ

Fem minuter med färja från Öregrund ligger Sundsborg, som har ett fantastiskt läge med direktkontakt mot havet. Här har vi trevliga hyreslägenheter med egen uteplats eller stor balkong, omgivna av en trivsam utemiljö med stort utrymme och lekplats för barnen. Till lägenheterna hör rätt att utnyttja gemensam kvarterslokal, gemensam tvättstuga för dem som inte har tvättmaskin i sin lägenhet samt gemensam bastu. Carport med motorvärmare eller garageplats ingår också i hyran.
Kontakta Anna för mer information och visning av lägenheterna.
Det går bra att ställa upp sig på intresselista för lägenheterna.

Anna Wennman hyresvärd
anna@afastigheter.se
0175-221 10
0709-55 85 83